szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A koronavírus-járvány alatt nincs bevétele Molnár Gusztávnak, akár fizikai munkát is elvállal.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

„Nos, drága barátaim elérkezett a pillanat amit én magam se gondoltam volna. Az elmúlt egy évben próbáltam valahogy helytállni a pandémia alatt. Szabadúszó színészként nem volt egy leányálom az elmúlt időszak. Kisebb munkákból valahogy eltengődtem eddig, de most jött el a pillanat, amikor már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz” – írja a Facebookon Molnár Gusztáv, a Drága örökösök Szlávenjét alakító színész.

Megjegyzi, nem panaszkodni akar, tudja hogy sokan vannak így a szakmájában és más területeken is.

„Javaslatokat szeretnék esetleg kérni, dolgoznék. Tudok vezetni, jó erőben vagyok nem vetem meg a fizikai munkát sem” – írja.

A Drága örökösök még 2019 elején indult az RTL Klubon. Az első epizódok után itt írtunk az Ökörapátiban játszódó sztorikról.

Molnár Gusztáv korábban őszintén beszélt az alkoholizmusáról, és arról is, hogy 2017. július 8-án ivott utoljára.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!