#adózás




Fenntartható ablaktrendek és innovációk a BAU 2025 expo-n
 

Fenntartható ablaktrendek és innovációk a BAU 2025 expo-n

A fenntartható megoldásokra való törekvés mára nem csupán az építőipar célkitűzése, hanem szinte minden piaci szereplő működésének alapkövetelménye is: a müncheni BAU 2025 ismét a globális építőipar egyik legfontosabb eseménye lett, amely az új technológiák és anyagok bemutatása mellett az iparág jövőjét meghatározó kihívások és az azokra adott válaszok párbeszédét is elősegítette. Nézzük meg, milyen trendeket láthattunk a több mint 2230 kiállítót és 180 000 látogatót fogadó eseményen!

Hirdetés Hirdetés




Miért fogyasszunk fermentált élelmiszereket?
 

Miért fogyasszunk fermentált élelmiszereket?

A fermentáció (erjesztés) olyan, ősi konyhatechnológiai eljárás, amellyel a mikroorganizmusok erejét kihasználva különleges, ízletes és tápláló élelmiszereket tudunk előállítani. Részlet Király Ágnes Fermentárium című könyvéből.

hvg.hu hvg.hu