Nem jár egy szakaszon a szentendrei HÉV a hétvégén

Nem jár egy szakaszon a szentendrei HÉV a hétvégén

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Margit híd és a Batthyány tér között nem járnak a vonatok szombaton és vasárnap egész nap.

Nem közlekedik a H5-ös HÉV a Batthyány tér és a Margit híd között a március 9-10-i hétvégén pályakarbantartás miatt, írja közleményében a BKK. A járművek a Batthyány tér végállomás érintése nélkül, rövidített útvonalon, Szentendre és Békásmegyer felől is csak a Margit híd budai hídfőig közlekednek.

A Margit híd és a Batthyány tér között a 19-es, a 41-es villamossal vagy a 109-es busszal érdemes utazni, ugyanakkor az M2-es metróra átszállási kapcsolatot nyújt a 4-es és a 6-os villamos is a Széll Kálmán téren, illetve a Blaha Lujza téren, jegyzi meg a BKK.

A hétvégi karbantartás idején a Margit híd megállóhelyen a HÉV-ek a megszokottól eltérően a Batthyány tér irányú peron mellől indulnak Békásmegyer és Szentendre felé. A HÉV indulási időpontjai is néhány perccel megváltoznak, az új menetrend elérhető Békásmegyer felé itt, Szentendre felé pedig itt.

A HÉV-hez csatlakozó buszjáratokra történő átszállás biztosítása érdekében ezen a két napon a Szentlélek tér és a Békásmegyer buszvégállomásról induló járatok egyes indulási időpontjai is módosulnak néhány perccel.

Hozzászólások