szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Mi lesz abból, ha egy erdészeti szakember (Nina Griesshammer) és egy designer (René...

Mi lesz abból, ha egy erdészeti szakember (Nina Griesshammer) és egy designer (René Müller) közös üzletet alapít?  Környezettudatos vállalkozás, amely fával dolgozik és abból állít különböző bútorokat, kiegészítőket. A Woodloops emellett még számtalan dologgal foglalkozik, a cég Frankfurtban és Barcelonában is működtet irodát. 

Bútoraik általában robosztus, erőteljes darabok, de vannak közöttük finom, teljesen új termékek is. Az előbbiek közé tartozik a kerekes pad (2, 3 és 4 méteres "kiszerelésben" gyártják), az utóbbira pedig jó példa a labirintusra emlékeztető cd-tartó (egy- és félméteres változatban készítik.)VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!