szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Henrik Nygren és Susanna Nygren tengerparti háza a Svédországhoz tartozó Götland szigetén található.

Henrik Nygren és Susanna Nygren tengerparti háza a Svédországhoz tartozó Götland szigetén található. A Balti-tengeri sziget nagyjából akkora, mint Vas megye és tele van fenyőfával, valamint szilur kori üledékes kőzettel. A házaspár víkendháza is e két anyagból készült.

Gotland tengerpartja

A téglalap rajzolatú ház berendezése a letisztult formák és a fekete-fehér szín összjátékán alapul. Figyeljük meg a fehérre festett hajópadlót és falakat, valamint az ezt ellenpontozó sötétebb fabútorokat.

A kiegészítők szintén a fekete-fehér játékot emelik ki. A padlón lévő barnás színű vázák, a polcon lévő fekete képkeret jól harmonizál a fehér háttérrel.

Kívülről még inkább látszik a tudatos tervezés: a ház belül fehér, kívül sötét színű.  A kétszobás, 52 négyzetméteres nyaraló kertjében nagyon jól mutat a felpolcolt tűzifa is.

(via Styles Files)

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!