szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Fel is út, le is út, mondhatnák a kispesti focidrukkerek.

Fel is út, le is út, mondhatnák a kispesti focidrukkerek. Orbán Viktor falujába szállították az ezer szállal Kispesthez kötődő Puskás-hagyatékot.

Orbán Viktor Felcsúton
©

Az ultrák és a klubot támogató egyesület közleményt adott ki a csapat szurkolói oldalán, amiben tiltakoznak Puskás Ferenc hagyatékának a Felcsúti Puskás akadémiára kerülése ellen. A kispesti drukkerek a Puskás Akadémia elnevezést is bírálják.

A felcsúti fociakadémia bejárata

"A kispesti futballszurkolók szervezett csoportjait tömörítő Ultras Kispest, és a Honvéd-híveket összefogó Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület tagjai határozottan tiltakozunk az ellen, hogy Puskás Ferenc hagyatékát Felcsúton helyezzék el! A klubunkhoz, a 102 éves történelmünkhöz, a kerületünkhöz, és sokunkhoz személy szerint is ezer szállal kötődő világsztárunk nevét évek óta folyó szisztematikus munkával, tudatosan sajátítják ki" - áll az egyesület közleményében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!