szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az építészek célja az volt, hogy egy dinamikus külsőt hozzanak létre az egyszerű szögletes épület helyett.

Az építészek célja az volt, hogy egy dinamikus külsőt hozzanak létre az egyszerű szögletes épület helyett. A függönyök elhúzhatók, ezáltal az épület éjszakára fedél alá kerül. Hm... érdekes megoldás.

(via design-milk.com)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!