szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Kálvin Center irodaházban is lehet tölteni az elektromos kerékpárokat.

A Kálvin Center irodaházban is lehet tölteni az elektromos kerékpárokat.

©

A jövőbeni tervek között szerepel elektromos autók töltését szolgáló rendszer kiépítése is.

A közös területeken  több helyen LED lámpákat szereltek fel, mellyel radikálisan csökkenthető az energiafogyasztás, illetve a központi recepció üvegcsarnokára és az üveghomlokzatra legújabb technológiájú hővédő fóliázást tettek fel, s így a kevesebb energiát használva a fűtésre és a hűtésre kisebb a CO2 kibocsátás.   Ugyanakkor ezáltal a környezet védelme mellett az üzemeltetési költség is alacsonyabb. 

Az épület egyik szintjét átalakították, ily módon kisebb  egységek (100-300 m2-es) is kialakíthatók, exkluzív bejárattal. Az új koncepció sikeresen működik: a három egységből kettő már bérbeadásra került. Folyamatosan vizsgálják a szolgáltatások  bővítésének és az energiahatékonyság növelésének lehetőségét is. 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!