szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Tovább gyűrűzik a Várkert néven ismert veszprémi szórakozóhely bérbeadása körüli bonyodalom.

Tovább gyűrűzik a Várkert néven ismert veszprémi szórakozóhely bérbeadása körüli bonyodalom. A régi bérlőnek hátralékai voltak, mennie kellett, az új bérleti szerződés megkötése pedig kisebb botránnyal járt – írta a naplo-online.hu.

Itt, a pálmák mögött lehet valahol az iroda

A veszprémi lap emlékeztet, hogy a bérlő, azaz a Várclub Kft. néven bejegyzett cég „elköltözött” a Seychelle-szigetekre. A polgármester jóhiszeműen azt remélte, hogy a hivatal felszólítására a bérlő elhagyja a létesítményt, de az új bérlőnek esze ágában sincs kiköltözni, hiszen szabályos szerződéssel jutott a bérleményhez, az önkormányzat viszont semmisnek tekinti a szerződést, s az ügyet jogi útra tereli – fűzte hozzá az újság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!