Tetszett a cikk?

A K and H Equities minden elérhető ügyfelét tájékoztatta a nyilvántartásában szereplő számlaegyenlegről és számlatörténetről augusztus 31-éig, a PSZÁF határozatának megfelelően. Az ügyfelekkel történő egyeztetés nem jelenti feltétlenül a jogos követelések megállapítását, illetve a kártalanítást - áll a brókercég közleményben.

Az egyeztetésekről készített kimutatást szeptember 10-ig adják át a felügyeletnek. Az Equities-nél feltárt szabálytalanságok által érintett ügyfélkörrel haladéktalanul felvették a kapcsolatot, és az elérhető, illetve együttműködő ügyfelekkel személyes egyeztetéseket folytattak - közölte a pénzintézet.
Amennyiben a brókercégnél nyilvántartott és az ügyfél saját dokumentumai között eltérés mutatkozott, és az ügyfél nem értett egyet a brókercég kimutatásával, a tárgyaló felek az álláspontokat jegyzőkönyvben rögzítették. Ez a mindkét fél által aláírt jegyzőkönyv képezi majd a jogos követelések megállapításának alapját.
A brókercég helytáll a jogos ügyfél követelésekért, nemzetközi tulajdonosai, a KBC Bank illetve az ABN Amro biztosítják, hogy az Equities kötelezettségének minden körülmények között megfeleljen - hangsúlyozza a közlemény, amely szerint a jogszerű követelések megállapítása hosszabb folyamat eredménye lesz. Az ügyben 60-70 vállalat és vagyonos magánember érintett, és sohasem tartozott közéjük kisbefektető vagy betétes - emeli ki a pénzintézet. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sikerült visszafordítani az Alzheimer-kórt – de sajnos több sebből vérzik a dolog

Sikerült visszafordítani az Alzheimer-kórt – de sajnos több sebből vérzik a dolog

A budapestiek kétharmada ritkábban BKV-zik a járvány kitörése óta

A budapestiek kétharmada ritkábban BKV-zik a járvány kitörése óta

„Akasszátok fel őket!” - zavargások Bejrútban a robbanás miatt

„Akasszátok fel őket!” - zavargások Bejrútban a robbanás miatt