Tetszett a cikk?

A Szerencsejáték Rt. kedden nyilvánosságra hozta az öttalálatos szelvény sorszámát, a nyertes azonban egyelőre még nem jelentkezett. A telitalálatos nyeremény több mint ötmilliárd forint.

A hozzáértők számára a sorszámból kiderülhetett, hogy Sárváron adták fel a telitalálatos lottószelvényt - mondta a cég szóvivője az MTI megkeresésére. Somorai László szerint a sorszámból az is kideríthető, hogy mikor adták fel az öttalálatos szelvényt.Az 5,9 milliárd forintot érő szelvény sorszáma 01 13451 12100551 42376. A szelvény 5 hetes lottó volt és a 45. héten, azaz négy hete adták fel. A nyertes nyereményét legkorábban a sorsolást követő harmadik hét keddjén veheti fel.A telefonon jelentkező nyertestől mindenekelőtt a szelvény azonosító számát és feladási helyét kérdezik meg. "Ezek azok az információk, amivel egyértelműen lehet azonosítani a nyertest, de még további három-négy olyan információ is van, amit csak a nyertes szelvény gazdája, és a társaság illetékes munkatársai ismernek" - közölte Somorai. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Különleges technikával készít lámpát egy magyar tervező

Különleges technikával készít lámpát egy magyar tervező

Határozat van róla, hogy jövőre megemelik a háziorvosok bérét

Határozat van róla, hogy jövőre megemelik a háziorvosok bérét

Jókora bálnauszonnyal és kéziváltóval érkezik az új Porsche 911 GT3

Jókora bálnauszonnyal és kéziváltóval érkezik az új Porsche 911 GT3