Tetszett a cikk?

Hét török állampolgárságú személyt előállított, közülük hármat őrizetbe vett a rendőrség a kedd délutáni, budapesti Teréz körúti verekedés és lövöldözés kapcsán.

"A hét előállított személyből, őrizetbe vétel mellett, három ellen indult eljárás, csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt (...); meghallgatásuk folyamatban van" - mondta Unger Pál, az Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályának ügyeletvezetője.Az őrnagy rámutatott, hogy a rendőrség információi szerint kedden délután a Teréz körút és az Aradi utca sarkán két török család üzleti vitája torkollott verekedésbe és lövöldözésbe. Hozzátette: több lövés is eldördült, s a fegyverszakértők jelenleg vizsgálják a helyszínen talált töltényhüvelyeket, melyek közül az egyik egy parkoló személygépkocsi visszapillantó tükrét találta el. A rendőrség nem tud sérültekről, a mentők a helyszínen nem láttak el és nem is szállítottak el sérült személyt. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Máté Gábor marad a Katona József Színház élén

Máté Gábor marad a Katona József Színház élén

Az automatizációba fektetett pénz az egyik legjobb befektetés

Az automatizációba fektetett pénz az egyik legjobb befektetés

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka