Tetszett a cikk?

A vártnál is nagyobb az érdeklődés az idén májusban indult program iránt, amelynek célja, hogy tanácsadással segítse a kis- és középvállalkozásokat (kkv) az elektronikus kereskedelem eszközeinek használatában.

Székely Zoltán, "Az e-kereskedelem, mint a kkv-fejlesztés eszköze" elnevezésű programot irányító konzorcium vezetője szerint a nagy érdeklődést nem csak az magyarázza, hogy a program minden eleme ingyenes, hanem az is, hogy az e-kereskedelem minden területét lefedi. A szolgáltatások bevezetéséhez kapcsolódó hardver- és szoftverköltségeket ugyanakkor a pályázóknak kell biztosítaniuk.A magyar kormány és az Európai Unió közös finanszírozású tervezetének gyakorlati megvalósítása 2004 májusában indult. A többlépcsős program legnagyobb haszna - az érdeklődők szerint - az oktatáson és tréningeken túl a tanácsadási formában rejlik.Októbertől működik a kkv-portál, amely nemcsak információkat kínál, de segíti a kis- és középvállalkozások kommunikációját és együttműködését is. Mint folyamatos híroldal, a honlap napi kétszeri frissítéssel közöl a célközönség számára fontos híreket.Emellett megtalálhatók rajta a vállalkozói kört érintő rendelkezések, szabályok – különös tekintettel az uniós csatlakozással járó változásokra -, valamint tanulmányok, felmérések és egy pályázatkereső is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Robert Kubica besétált egy autókölcsönzőbe, majd kihajtott a Nürburgringre - videó

Robert Kubica besétált egy autókölcsönzőbe, majd kihajtott a Nürburgringre - videó

Kinyílt a madarak szája a karantén alatt

Kinyílt a madarak szája a karantén alatt

Visszaválthatók a BKK nem járó reptéri járatára szóló buszjegyek

Visszaválthatók a BKK nem járó reptéri járatára szóló buszjegyek