szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Magyar Vizsla kiadása sokkal olcsóbb, mint amit a kormány egy nap alatt közpénzből önmaga reklámozására költ - mondta Horváth Éva, a lapot jegyző Adózók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke.

Úgy tűnik, sokaknak fáj az igazság, és az, hogy tájékoztatjuk az embereket a valóságról - nyilatkozta Horváth Éva. Hozzátette: az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc több mint harmincmillió forintos autóval jár, és "miközben az árak emelkednek, a kormányzati szférában százmilliós jutalmak röpködnek". Horváth Éva elmondta, hogy a Magyar Vizslát keddtől folyamatosan juttatják el a postaládákba. Arról nem kívánt beszélni, hány millió példányban jelent meg a kiadvány új száma, mert szerinte visszaélnek a számokkal, és nincs is felhatalmazva a példányszám közlésére.

Azzal kapcsolatban, mit szól ahhoz, hogy Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerda reggel egy televíziós műsorban azt mondta, "felesleges is lenne tagadni, hogy a Magyar Vizsla valahol a Fidesz támogatói köréből nőtt ki, lett önálló civil szervezet", Horváth Éva közölte: "Pokorni Zoltán sokkal többet tud a Magyar Vizsla Egyesületnél".

Elmondta azt is, hogy nem publikus, ki támogatja az egyesületet, és annak milyen szerződései vannak. Pokorni Zoltán ezzel kapcsolatban a TV2 Mokka című műsorában szerdán azt mondta, nem tud arról, hogy pártja pénzzel támogatta volna a kiadványt. A Magyar ATV értesülése szerint a Magyar Vizsla januári számát 2,7 millió példányban juttatják el a postaládákba, a terjesztési költség megközelítőleg tízmillió forint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

A Fidesz helyreigazítást kér a Magyar Vizsla miatt

A Fidesz helyreigazítást kér a Vasárnapi Hírektől, mert a Magyar Vizsla című lap "előolvasójának" nevezte Rogán Antalt. Az MSZP egy fax másolatának bemutatásával igyekezett igazolni a legnagyobb ellenzéki párt által cáfolt cikk állítását.

MTI Itthon

A Fideszt sejti a Magyar Vizsla mögött az MSZP

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint felvetődik a kérdés, hogy a Magyar Vizsla címen terjesztett kiadvánnyal a Fidesz kapcsolta-e "csúcssebességre" negatív kampányát, vagy az újság mögött tényleg egy pártoktól független civil szervezet áll. A kiadó szerint a lap mögött álló Adózók Érdekvédelmi Szövetségének nincs pénze, az újság felajánlásokból készült.

MTI Itthon

PM: a Posta szabályszerűen járt el a Magyar Vizsla ügyében

A pénzügyminiszter által elrendelt soron kívüli sürgős vizsgálat eredménye szerint a Magyar Posta a törvényeknek és az üzleti szabályzatnak megfelelően járt el az Adózók Érdekvédelmi Szövetségének (AÉSZ) kiadásában 2,7 millió példányban megjelenő Magyar Vizsla kiadvány ügyében - mondta Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkára.

MTI Gazdaság

A PM vizsgálatot indít a Magyar Vizsla ügyében

A pénzügyminiszter hétfőn vizsgálatot rendelt el a Magyar Postánál, hogy egyértelműen kiderüljön, honnan és milyen módon érkezett a Magyar Vizsla című kiadvány bemutató példánya a társasághoz - közölte a tárca sajtóosztálya.

Ingyenessé tették a menstruációs termékeket Skóciában

Ingyenessé tették a menstruációs termékeket Skóciában

Lesöpörték Szél javaslatát, nem engedik otthonról végezni a parlamenti munkát

Lesöpörték Szél javaslatát, nem engedik otthonról végezni a parlamenti munkát

BKK: Forgalomba állítottunk minden létező buszt, villamost, trolit és metrószerelvényt

BKK: Forgalomba állítottunk minden létező buszt, villamost, trolit és metrószerelvényt