szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jó, akkor elmondom, hogy zajlik az ilyesmi. Bemegyek hétfőn délelőtt a Peterdy utcai ügyfélszolgálati irodába. Kezemben a sárga csekk, és az értesítés; 33 ezer valamennyi, négy-öt évvel ezelőtti lejárt parkolójegyekért. Előtte odatelefonálok azért, de nem veszik fel, ahogy nem vették fel négy teljes héten keresztül, reggel nyolc és délután négy között, sohasem. Arra következtetek, hogy tömeg van a Peterdy utcában. Egyedül vagyok, amikor odaérek.


Mutatom a levelet és kérdezem,  van-e esély arra, hogy a rajta szereplő összeg kevesebb legyen? Azaz: követem azt, amit hetek óta szajkóz a rádió, hogy ne fizessek egyből, hanem állapodjunk meg. Ehhez hozzátartozik, hogy egy másik cégnek már fizettem 15 ezret, mert furdalt a lelki ismeret, meg úgy gondoltam, ha ennyi, hát ennyi. De a 33 ezer kicsit sok, meg a felsorolt időpontok és helyek is gyanúsak némileg, nem emlékszem, hogy jártam volna akkor, ott. Mondja a hölgy az üveg mögött, hogy nincs esély. Mert nem jöttem időben. Mihez képest? – kérdezem, mert nincs dátum a levélben, hogy meddig, meg nem is ajánlva jött, vagyis, honnan lehet tudni, mihez képest jöjjek? Arról nem szólva, hogy 2 hete már voltam egy Centrumos ügyfélszolgálati irodában, az Iskola utcában – tehát úgymond „időben” megjelentem – de ott azt mondták, az én ügyem "már" (mihez képest már?) nem oda tartozik. Erre nincs reakció. (...)

Élménybeszámolónk a Centrum Parkoló Kft. Peterdy utcai ügyfélszolgálati irodájából,  hvg.hu blogjában!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Orbán kilépéssel fenyeget, Trump folytatással

Radar360: Orbán kilépéssel fenyeget, Trump folytatással

Késelés történt az éjjel Zuglóban

Késelés történt az éjjel Zuglóban

Örülnöm kellene, hogy parkolási díjat vezetnek be az utcámban?

Örülnöm kellene, hogy parkolási díjat vezetnek be az utcámban?