szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Felújítási munkák közben kigyulladt pénteken egy illatszer és vegyi áru nagykereskedés épületének teteje a Gyömrői úton.

A lángok nem sokkal negyed kettő után csaptak fel a 2400 négyzetméter területű épület tetején, mintegy 10 négyzetméteren - tette hozzá Kiss-Guczi Péter. A tüzet a tetőn tartózkodó munkások észlelték és megpróbálták porral oltóval eloltani a lángokat. Eközben az egyik férfi könnyebb égési sérüléseket szenvedett. 
   
A tűz miatt a raktáráruház füsttel telítődött. Az eladótérben néhány vásárló és dolgozó tartózkodott, ők épségben el tudták hagyni az épületet - mondta Kiss-Guczi Péter. Hozzátette, hogy a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át az eladótérre. A tüzet a tűzoltók eloltották, jelenleg az utómunkálatok vannak folyamatban a helyszínen - mondta nem sokkal kettő óra után.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!