szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Függetlenségének megőrzése mellett közös, illetve közösen támogatott jelölteket állít a 2009-es európai parlamenti, valamint a 2010-es országgyűlési és önkormányzati választásokon a Centrum Párt és a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP).

A Centrum Párt és a MSZDP közös gazdasági programot dolgoz ki, összehangolja politikai és szervezeti munkáját - mondta Pászti Ágnes, a Centrum Párt elnöke. A két szervezet együttműködése nem korlátozza a szervezetek további kapcsolatteremtését más pártokkal - tette hozzá a politikus.

Kapolyi László, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke kifejtette, elsősorban nem makrogazdasági, hanem szakmapolitikai kérdésekkel kívánnak foglalkozni. Az országgyűlési képviselő szerint olyan kérdésekre kell választ adni, miként lehetne mérsékelni az energia- és élelmiszer-árrobbanás okozta lakossági terheket, hogyan lehetne javítani a szakmunkásképzést Magyarországon, és miként lehet kidolgozni egy széles társadalmi elfogadottságon nyugvó egészségügyi programot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szépségiparba is betör a kormányközeli felcsúti család

A szépségiparba is betör a kormányközeli felcsúti család

Radar360: Orbán üzen a nyugdíjasoknak, Karácsony meg neki

Radar360: Orbán üzen a nyugdíjasoknak, Karácsony meg neki

Alaposan megemelték az 1100+ lóerős csúcs-Tesla árát

Alaposan megemelték az 1100+ lóerős csúcs-Tesla árát