szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

10-15 millióval megdobta a Magyar Hírlap bevételét, hogy tavaly nyáron egyes kerületek hirtelen növelték a megrendelést - írja a Magyar Narancs.

Két kerület kivételével az összes budapesti önkormányzat válaszolt a Magyar Narancs azon kérdésére, hogy hány példányban fizetnek elő a Magyar Hírlapra. Az egyik titkolózó kerület a Papcsák Ferenc vezette Zugló, a másik pedig a XIX. kerület.

A XV. kerület 2011 júniusában az év elején előfizetett két példány mellé további 75 darabot igényelt, majd 2012-ben a 77-es példányszámot ötvenre csökkentette (2011-ig egyáltalán nem volt a kerületnek Magyar Hírlap-előfizetése).

Az önkormányzati intézmények Magyar Hírlap iránti igénye nemcsak a XV. kerületben lángolt fel épp tavaly közepén, hanem a Belváros-Lipótvárosban, Újbudán, Józsefvárosban és Zuglóban is. Ferencvárosban is nőtt szeptembertől a megrendelt lapok példányszáma, Erzsébetvárosban pedig idén januártól emelkedett öt-hatszorosára az igénylés.  A VII. kerületben tavaly még csak 2 példányt rendeltek, az idén pedig először tízet, majd márciustól tizenkettőt - írja a lap összegzésében.

Az újbudai önkormányzat ötről ötvenre emelte tavaly júliusban az általuk rendelt Magyar Hírlapok példányszámát, és idén sem adta alább, miközben Népszabadságból tavaly öt, idén már csak két példányra fizetett elő, Népszavára pedig egyáltalán nem. Lipótváros, amely addig minden újságból egyetlen példányt rendelt, tavaly júliustól szintén napi 50 Magyar Hírlapra tartott igényt, hogy aztán idén ez nullára zuhanjon - írja a lap.

Ferencváros egyről csak huszonhétre, Józsefváros pedig a 2010-es napi egy Magyar Hírlap után mindössze huszonötre emelte a példányszámot, ezt azonban 2012-ben is tartották. További részleteket a Magyar Narancsban olvashat!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar kapcsolatai is vannak a leggazdagabb oroszországi üzletembernek

Magyar kapcsolatai is vannak a leggazdagabb oroszországi üzletembernek

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat

Tállai államtitkár nosztalgia- és ígéretmilliárdokkal kápráztatta a nyugdíjasokat

Öt és fél brüsszeli milliárd ment el a déli határzárnál dolgozó járőrök fizetésére

Öt és fél brüsszeli milliárd ment el a déli határzárnál dolgozó járőrök fizetésére