Tetszett a cikk?

Ma megint elmondta a Kormány mit miért tesz ő, és tetszés szerint más közszereplő. 3 millió forintot kapnak a fogorvosok, és megveszi a Bálnát a kormány. Ma is beszélt Lázár János Baka Andrásról, Tiszteletben tartja Simicska Lajos véleményét, és kijelentette, nem fogja megszavazni a Fidesz egykori törvényjavaslatát, amit az LMP újra benyújt.

1 2 3
Sorrend megfordítása

Megtárgyalták Pintér jelentését a "Soros-aktákról" - az ország fizikai léte a tét

Kína korrekt partnerre lel Magyarország személyében, és nekünk ebben jól kell járnunk, mondja Lázár. Az európai gazdaságnak is jól jött ez a 4 nap.

Meghallgatták a belügyminiszter jelentését a Soros-akták veszélyeiről a kormányülésen. Az országokat, döntéshozókat sokan akarják befolyásolni, kezdi Lázár. "Ez természetes", ezért erről nem akartak beszélni az elmúlt 7,5 évben. "A legfontosabb Magyarország szuverenitása", ezért a kormány válaszai fontosak. De 2015, a migráció megjelenése más minőséget hozott. A magyar államiság területi biztosítása már nemzetbiztonsági kérdés.

"Amikor az ország fizikai léte merül fel kérdésként, az már egész más minőség."

Ezért foglalkozik a kormány Sorossal. Soros meghirdette, hogy megváltoztatja a kormányt, ha nem tudja meggyőzni.

"Nem mi támadtuk meg a Soros-szervezeteket", mondja Lázár, ő kezdte a harcot.

A jelentés döntő része államtitok, részleteket ezért nem mond.

Az NNI mindenesetre nem látja ilyen zordan a helyzetet.

Kezdenek! Lázár dicshimnuszokat zeng a Belgrád–Budapest-vasútvonalról

Alig késtek 15 percet.

Lázár azzal kezdi, hogy összegzi a budapesti kínai magyar csúcs eredményeit. Kína esély Európának, az ország Németországban 16 milliárd eurót fektetett be 2016-ban. A magyar export 2,2 milliárd dollár volt, ezt 3 milliárdra emelné a kormány. "Kiemelkedik a Belgrád–Budapest-vasútvonal" az aláírt projektek közül.

1 2 3

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!