szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormánypárti lap azt írta, a körözött bolgár nő Dobrev Klára barátnője, emiatt a DK-ban válságstábot állítottak fel.

Dobrev Klára barátnőjeként hivatkozott a Ripost egy bolgár nőre, akit állításuk szerint az Interpol is köröz. Azt írták, hogy nem csak Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének felesége, hanem a család cégei is kapcsolatban álltak Antoaneta Vassilevával, emiatt a párt mély hallgatásba burkolózik, és válságstábot is felállítottak.

A cikkre Dobrev Klára közösségi oldalán reagált. Azt írta, soha életében nem hallotta a nő nevét, nem is ismerik egymást, így tehát szó sincs arról, hogy barátnők lennének.

Arról van szó, hogy aki kinyitja a szájat, kritizálni mer, azzal szemben egyből beindul a karaktergyilkosság. Botka Laci is erről beszélt pár napja. Rossz hírem van a FIDESZ számára: minden ehhez hasonló támadás növeli az elszántságomat, erőt ad a küzdelemhez. És persze jogi elégtételt is veszek. Ne féltsetek, és ti se féljetek! Merjünk bátrak lenni!

– írta Dobrev.

A Ripost a cikk címével (PÉNZMOSÁS: Dobrev Klára barátnőjét is körözi az Interpol), pontosabban az abban szereplő „is” szócskával arra utalhat, hogy nemrég Hernádi Zsolt Mol-vezérről, Orbán Viktor barátjáról kiderült, hogy körözi az Interpol.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyan jöttek létre az univerzum legnehezebb anyagai?

Hogyan jöttek létre az univerzum legnehezebb anyagai?

BKK-vezér: Nehéz úgy tervezni, hogy a kormányzati döntésekről nincs információnk

BKK-vezér: Nehéz úgy tervezni, hogy a kormányzati döntésekről nincs információnk

Győr polgármestere a Facebookon oktatta ki a tíz év után kirúgott színházigazgatót

Győr polgármestere a Facebookon oktatta ki a tíz év után kirúgott színházigazgatót