szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi hangosan szidni kezdte a nőt és a férfit, akit genetikai hulladéknak nevezett a szemüvege miatt.

Ahogy megírtuk, szombaton ismét a CEU-ért és az oktatási szabadságért tüntettek a Kossuth téren. Éppen ide igyekezett Alexandra is a férjével, amikor a 4-es metrón egy ismeretlen férfi beléjük kötött. A nő a 444-nek mesélte el a történetet. Azt mondta, a férfi akkor kezdte el hangosan szidni őt és férjét, amikor meglátta náluk a transzparenst, amit a tüntetésre készítettek.

Alexandra videózni kezdte a férfit, aki ettől még jobban dühbe gurult, és megpróbált a közelébe férkőzni a férjén keresztül, aki viszont ezt nem engedte. Erre nő férjét "genetikai hulladéknak" nevezte, mert szemüveget és sálat viselt, és még sokáig hangosan szidta őket.

Végül az egyik utasnak elege lett a hangoskodásból, és rászólt a férfira, hogy maradjon csendben, aki erre rögtön visszaült a helyére.

Alexandráék transzparensén egyébként Minerva, a bölcsesség és műveltség istennője az MTA címeréből és a Mordorként ábrázolt Figyelő szerepelt.  

(Kiemelt képünk illusztráció.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját

Meghosszabbították a lassan már kínossá váló Brexit-folyamat jelenlegi tárgyalási fordulóját

Szlávik: Nincs más választásunk, mint védekezni

Szlávik: Nincs más választásunk, mint védekezni

Bulgária is szigorít, megbetegedett a kormányfő

Bulgária is szigorít, megbetegedett a kormányfő