szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A főpolgármester hirdette meg a bulit a Facebook-oldalán.

Az október 23-i nemzeti ünnep az elmúlt években leginkább tüntetésektől volt hangos, az önkormányzati választás eredményei után most viszont ünnepelni fog az ellenzék.

Hol szabad vagy, otthon vagy - Budapest Mindenkié! elnevezéssel hirdetett Karácsony Gergely főpolgármester ünnepséget szerdára a Városháza parkolójába. A meghívó szerint Karácsony beszédet fog mondani és fellép a Quimby is.

A Facebook-eseményben Karácsony azt írja, "tíz nap telt el azóta, hogy visszavettük Budapestet. Visszaszerezzük az elvett éveket, visszaadjuk a fővárost a budapestieknek, megteremtjük a beleszólás jogát közös ügyeinkbe és élő, élhetőbb, zöld metropoliszt építünk!"

A koncert helyszínéről Karácsony már beszélt korábban is. A szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Városháza Budapest egyik legközpontibb terét parkolónak használja, ebből park lesz, nyitott, szabadon bejárható tér. Erről dönteni fognak a fővárosi közgyűlés első ülésen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Néhány esetben akár egy nyugdíjas is kaphat otthonfelújítási támogatást és hitelt

Néhány esetben akár egy nyugdíjas is kaphat otthonfelújítási támogatást és hitelt

Érthetetlenül keveset rendel a kormány a Moderna vakcinából

Érthetetlenül keveset rendel a kormány a Moderna vakcinából

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a köd miatt

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a köd miatt