szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az érintettek azelőtt kérték a felmentésüket, hogy az új ellenzéki polgármester munkába állhatott volna.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Egyszerre negyven ember kérte a felmentését az újpesti városházán - értesült a 24.hu, amely szerint legtöbbjüket még azelőtt felmentették a munkavégzés alól, hogy az új polgármester hivatalba léphetett volna.

A felmentések múlt szerdán kezdődtek, de mivel a választás eredményét itt is megtámadták, csak csütörtök délelőtt vehette át hivatalát a kerület új, momentumos polgármestere, Déri Tibor. Akit majdnem üres városháza várt.

A lap szerint a felmondók között van az aljegyző, a titkárság, de még a gépkocsivezető is.

Déri elismerte, hogy valóban ennyien mondtak fel, és hozzátette, hogy ő ennek nem örül. "Mi nem tisztogatni jöttünk" - kezdte Déri.

Dolgozni, és mindenkivel együtt szeretnénk működni, aki tenni szeretne Újpestért, bármilyen politikai színekben tegye ezt.

A polgármester már az átadás-átvétel előtti állománygyűlésen is hangsúlyozta a dolgozóknak, hogy továbbra is számít a munkájukra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit

Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit

Milliárdosnál is nagyobb veszteséget hozott össze Rogán és Habony barátainak gyorskölcsöncége

Milliárdosnál is nagyobb veszteséget hozott össze Rogán és Habony barátainak gyorskölcsöncége

Az apróért is lehajol a milliárdos: újabb trafikot szerzett

Az apróért is lehajol a milliárdos: újabb trafikot szerzett