szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Korábban még jutalmat is felajánlott a rendőrség, hátha valaki elősegíti a nyomozást.

Megtalálták és azonosították annak a szentesi anyának a holttestét, aki 2006-ban tűnt el az albérletéből, kétéves gyermekét hátrahagyva, közölte a Police.hu.
Az eltűnésekor 26 éves nő annak idején hálóingben és papucsban indult útnak biciklivel, de sohasem érkezett haza. Az eltűnése körüli rejtélyt csak fokozta, hogy a kertben megtalálták a fél pár fülbevalóját, és másnapra valaki megmérgezte a család kuvaszát is.

Megtalálták annak a szentesi nőnek a holttestét, aki még 2006 júliusában tűnt el albérletéből, kétéves gyermekét hátrahagyva - írja a police.hu.

Idén februárban a rendőrség közölte, hogy tízmillió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki a nő ügyével kapcsolatban információval tud szolgálni, most közleményben tudatták, hogy azonosították a földi maradványait. A nyomozási adatok szerint a nőt megölték.

A bűncselekmény elkövetésével a nő korábbi élettársát gyanúsítják és európai elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. A férfi jelenleg az olasz hatóságok őrizetében van, átadásáról később dönt a bíróság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!