szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Donald Trumptól vette át Boldog István az ötletet: minősítsék terrorszervezetnek az Antifát.

Boldog István azt javasolta a Fidesz-frakciónak, hogy nyilvánítsák terrorszervezetté az antifa mozgalmat és tiltsák be Magyarországon. A képviselő korábban a Budapest Pride-ot akarta betiltatni, sikertelenül.

Nemrég Donald Trump állt elő ilyen ötlettel, ő a George Floyd halála utáni tüntetéshullám szervezésével vádolta az Antifát. A probléma – azon kívül, hogy nem ők szervezték a tüntetéseket – az volt ott, hogy nem egy egységes szervezetről van szó, így betiltani sem lehet csak úgy.

Boldog Istvánnak van mostanában egyéb dolga is: nemrég hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség, mert hivatali vesztegetés elfogadásával és versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban történt elkövetésével gyanúsítják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Valami röpköd, és nem tudják, mi az – a Pentagon kíváncsi

Valami röpköd, és nem tudják, mi az – a Pentagon kíváncsi

Zivataros szombat jön, kiadták a figyelmeztetést

Zivataros szombat jön, kiadták a figyelmeztetést

Kidobták a Google és az Apple appboltjából a Fortnite-ot

Kidobták a Google és az Apple appboltjából a Fortnite-ot