szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Családjával kempingezett Varga Judit, amikor szerint egy szlovák banda besurrant a miniszteri sátorba. Pár nappal később elkapták a tolvajokat.

Tolvajok kifosztották Varga Judit igazságügyi miniszter sátrát, amikor a Szigetközben kempingezett a nyáron – írja a Blikk. Értesülésük szerint a miniszter és családja Ásványrárón kempingezett. Miközben bebarangolták a környéket – írják –, az egyik visszaérkezéskor szembesültek a kellemetlen eseménnyel: idegenek jártak a sátrukban.

A Blikk szerint az az öt szlovák férfi surrant be a miniszteri sátorba is, akiket számos hasonló lopással gyanúsított meg a rendőrség, és augusztus 6-án tetten is érték őket. Pénzt, illatszereket, ruházati termékeket, elektronikus berendezéseket, számítógépeket, parfümöket, táskákat zsákmányoltak – sorolják, de az már nem derül ki, hogy Vargáéktól mit loptak ezek közül.

©

A lap kereste Varga Juditot, ám a miniszter nem kívánt nyilatkozni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekő Ádám Itthon

Varga Judit: Polt Péter nem lehet pártkatona, hiszen nem Fidesz-tag

A momentumos Donáth Annával ült le vitázni a kormány igazságügyi minisztere. Az álláspontok nem voltak meglepők, az sokkal inkább, hányszor vágtak egymás szavába szinte kiabálva a szereplők, miközben a magyar jogállam helyzetéről beszélgettek.

Megakadályozza az új Firefox böngésző, hogy leskelődjenek a weboldalak

Megakadályozza az új Firefox böngésző, hogy leskelődjenek a weboldalak

Rogán felesége és családja másik földvásárlását is elkaszálta a kormányhivatal

Rogán felesége és családja másik földvásárlását is elkaszálta a kormányhivatal

Új elmélettel álltak elő a tudósok, hogy miként keletkezett a Mars két holdja

Új elmélettel álltak elő a tudósok, hogy miként keletkezett a Mars két holdja