szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A TV2 Média Csoport állításuk szerint szerződésszegés miatt döntött az Izaura TV és a Jocky TV terjesztési jogának megvonásáról a szolgáltatótól.

Jelentős díjtartozásra hivatkozva vonta meg a TV2 Média Csoport az Izaura TV és a Jocky TV terjesztésének jogát a DIGI-től – írta meg a Média1. A portál szerint a DIGI több más szolgáltatóknak is tartozik.

Az Izaura TV csütörtöki Facebook-posztja szerint a csatornák egészen addig maradnak elérhetetlenek a DIGI rendszerén, amíg a tartozást a szolgáltató nem rendezi. A Média1 beszámolója szerint a TV2 döntése a korlátozásról azonnali hatályú: több olvasójuk is jelezte, hogy bár előfizetett az említett csatornákra, már nem tudja őket fogni.

A Média1 értesülései szerint a DIGI-nek több más szolgáltató felé is vannak elmaradásai, emiatt a cég megítélése jelentősen romlott a piacon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!