szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Folytatódik a 4iG azóta tartó sikerszériája, amióta felbukkant a felcsúti üzletember.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ fővárosi kórházi IT-rendszerek központjainak korszerűsítésére írt ki pályázatot, amelyen a Mészáros Lőrinc tulajdoni köréhez tartozó informatikai cég, a 4iG Nyrt. és konzorciumi partnerei győzedelmeskedtek, írja az mfor.hu a 4iG sajtóközleménye alapján.

A „Kis és nagy szerverek beszerzése az Egészséges Budapest Program” néven meghirdetett tenderen összesen négy konzorcium indult, közülük három tett érvényes ajánlatot. A nyertes ajánlattevő konzorcium a telepítendő szerverközpontok hardvereit és szoftvereit, valamint az előírt összes kapcsolódó szolgáltatást 689 997 476 forint + áfa díjért végezhetik el.

A konzorcium ajánlati ára tartalmazza a műszaki feltételeknek megfelelő eszközök összeállítására és hivatalos gyártói üzembe helyezésére, dokumentációjára, meglévő struktúrákba történő hardveres integrációjára, tesztelésére, továbbá a 7x24 órás helyszíni garanciális kiszolgálására kiterjedő költségeket is.

Az 5 éves garanciában minden szükséges cserealkatrész, eszköz és elvégzett munka, valamint 3 éven keresztül az összes felhasznált szoftver és licenc követése és támogatása a nyertes ajánlatot adó konzorciumot terheli. A kiírás szerint az ÁEEK a későbbiekben határozhatja meg a budapesti fejlesztések pontos helyszíneit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!