"Bármit is csinálunk, az eladási listákat a sajtburger vezeti"

Ne süsd túl a húst, tedd finom buciba, tegyél bele egy kis szószt, esetleg adj hozzá sült krumplit – Jancsa Jani ennek a receptnek a tökéletesítésével töltötte az elmúlt évtizedet. A szakmai és üzleti siker azonban nem volt elég: társaival új receptek kipróbálására vállalkoztak, mielőtt beütött a világjárvány. A Bamba Marha alapítóival beszélgettünk arról, érdemes volt-e elhagyni a járt utat, és mi vár rájuk az újranyitás után.





Szakembert keresni: hol, hogyan, mennyiért?
 

Szakembert keresni: hol, hogyan, mennyiért?

Egyre nehezebb jó és megbízható szakembert találni, ha lakásfelújításba vágunk, vagy egyszerűen szükségünk van egy szolgáltatóra akár autószerelés, akár takarítás ügyében. Nem csak egyre kevesebb a szolgáltató, de egy részük nem is túl profi, így könnyedén járhatunk mi, otthonunk és pénztárcánk is rosszul. De van mód rá, hogy megtaláljuk a tökéletes szakit. Összegyűjtöttünk pár tippet.

Wilio Wilio







Így menekült meg a szerencsi konyakmeggy gyártója, és működhet ma már 110 százalékon
 

Így menekült meg a szerencsi konyakmeggy gyártója, és működhet ma már 110 százalékon

Nemzetközi gyártási központot hozott létre Magyarországon a Nestlé. Bár a Szerencsi Édesipari Vállalatot éppen három évtizeddel ezelőtt megvásároló cég teljesen átalakította az eredeti gyártási portfoliót, a Nestlé és a szerencsiek együttműködésének köszönhetően a Szerencsi márkanév megmenekült és ma már 110 százalékon teljesít, ott készül például a legtöbb túró rudi bevonómasszája.