szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Arról nem szól a hír, hogy valódi szakmát vagy amolyan MTVA-fajtát akarnak-e oktatni.

A tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme.

Állítólag ezeket az értékeket kívánja képviselni a közmédia és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) szeptemberben induló újságíró-szerkesztő képzése, közölte az MTVA Sajtóosztálya. A közlemény szerint az új szakirányú médiaképzésre már lehet jelentkezni, a határidő augusztus 1.

Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta, örömmel és nagy várakozással indítják útjára a közszolgálati média-újságíró és szerkesztő szakot a NKE-n. Céljuk, hogy megtalálják azokat az elsősorban a közszolgálati média iránt érdeklődő fiatal tehetségeket, akik az újságírók, szerkesztők újabb nemzedékeként nem csupán elméleti, de gyakorlati tudást is elsajátíthatnak, később pedig bekapcsolódhatnak a gyakornoki programokba, amelyek végén a legjobbak számára állást is ajánlanak.

*

A közmédia 2021-ben több mint 100 milliárdból gazdálkodhat. De korábban arra is volt példa, hogy hazugságot terjesztettek.

Több mint 100 milliárd forintból gazdálkodhat 2021-ben a közmédia

Húszmilliárd forinttal megemelik az MTVA támogatását, 11 milliárd jut nemzeti konzultációra.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Merkel: Karácsonyra összeomolhat az intenzív ellátás Németországban

Merkel: Karácsonyra összeomolhat az intenzív ellátás Németországban

Összegyűjtöttük az összes támogatást, amivel olcsóbb lehet az otthonteremtés

Összegyűjtöttük az összes támogatást, amivel olcsóbb lehet az otthonteremtés

A forint ismét történelmi mélypontja felé sántikál

A forint ismét történelmi mélypontja felé sántikál