szerző:
Medizóna
Tetszett a cikk?

Mahagóni bútorok, gourmet ellátás, fényűző lakosztály – számos amerikai kórház ötcsillagos szolgáltatásokkal várja az arra fogékony és fizetőképes keresletet.

"A celebek kórháza" – az amerikai média gyakran csak így hivatkozik a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházra, s tény, hogy az intézmény valóban rászolgál az elnevezésre: itt született többek közt Kate Hudson, itt halt meg Frank Sinatra és egy évvel ezelőtt Brittany Murphy, valamint idegösszeomlása idején Britney Spears is itt töltött el hosszabb pihenőt. Nem csak szerencsés, Nyugat-Hollywoodi elhelyezkedése predesztinálja erre a titulusra a kórházat, hanem a megszokott egészségügyi ellátástól eltérő, szállodaszerű szolgáltatásai is. A cikk folytatását elolvashatja a HVG Online egészségportálján.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Plázs

Igazi luxus várja a betegeket Budapest első magánkórházában - fotó

Igazi luxuskörnyezet várja azokat, akik a főváros első magánkórházát választják egészségügyi gondjaik megoldásra. A 600 milliós beruházás nem titkolt szándéka, hogy egy teljesen új perspektívát nyújtson az itthoni ellátásban. Természetesen nem alacsony árakért.

Diákújságnál razziázott, fiatalokat vett őrizetbe az orosz rendőrség

Diákújságnál razziázott, fiatalokat vett őrizetbe az orosz rendőrség

Óriásit zuhant a magyar építőipar teljesítménye

Óriásit zuhant a magyar építőipar teljesítménye

Így költené el a kormány a válságkezelésre érkező hatezer milliárd forint EU-pénzt

Így költené el a kormány a válságkezelésre érkező hatezer milliárd forint EU-pénzt