Tetszett a cikk?

Céges rendezvények, munkahelyi évzáró partik időszaka az őszi-téli rendezvény-főszezon. A teljes egészében a megrendelőre szabható Danubius me: rendezvénykoncepció kitűnő választás az üzleti események sikeressé tételében.

me: a Danubius Hotels MICE célcsoportnak szóló rendezvény almárkája, saját egyedülálló arculattal és kommunikációval. A Budapesten tökéletesített rendezvénykoncepció négy fővárosi szálloda – a Danubius Hotel Helia, a Danubius Hotel Arena, a Danubius Hotel Hungária, valamint a Danubius Hotel Astoria – mellett vidéken, a Danubius Hotels Bük rendezvényszolgáltatásának is alapja.

A me: olyan rendezvénykoncepció, amelynek alapelemeinél a kulcsfontosságú vendégélményt helyezték a középpontba és a szervezők igényei adták az innováció irányát. A koncepció egyik titka az, hogy a legapróbb részletekig magunk vagy a cégünk igényeire szabhatjuk a tervezett eseményt. Ezzel a személyesség, cégünk egyedisége és üzenete lesz a középpontban.

A sokféle igény közül, az őszi és téli, klasszikusan erős business időszakban elsősorban az évzáró rendezvények, karácsonyi partik és gálavacsorák szervezése kerül most előtérbe. Érdemes elkezdeni a dátumok egyeztetését, mert az időben felkeresett szállodai helyszínek nagyobb rugalmassággal tudnak ajánlatot adni.

Napjainkban egyre kevesebben igénylik a készen összeállított, „fix” termékeket, mert sok megrendelő cég szervezeti kultúrája kívánja meg az egyediséget, mely a választás szabadsága által könnyen elérhető.   Mit jelent ez a gyakorlatban? A partner elemek széles választékából, személyre szabottan állíthatja össze a saját igényeinek megfelelő kombinációt, legyen szó technikáról, étkezésről, rendezvénytermekről. Ez az „Á la carte” gondolat.

A Danubius AudioVisual testreszabott, teljes körű konferencia- és rendezvénytechnikai szolgáltatást kínál minden Danubius Hotels szállodában úgy, hogy a technika maximálisan az adott rendezvényének elvárásaihoz igazodik. Danubius AV specialisták és technikai csapat segíti a rendezvényt, a helyszínen is állandó készenlétben állva.

A szállodai személyzet, az ötlettől a sikeres megvalósításig végig kíséri az ügyfélélményt, miközben leveszik a terhet a szervezők válláról, hogy a lebonyolítás egyszerű és gördülékeny legyen.

A szakértő személyzet a helyszíni kiszolgálás és az előkészületek során is segít egyedivé hangolni a rendezvényt, nagy gondot fordítva az étkezésekre.

A Good Food for Me kínálatában a minőségi alapanyagokból készült ételek széles választéka az egyéni igények kiszolgálását is biztosítja. A konyhai háttércsapat úgy állíthatja össze a menüket hogy a laktóz- glutén- vagy cukormentesen étkezők és egyéb étrendet követő vendégeknek is megfeleljen.

A rendezvényigények egyediségének megfelelni, a szervezőknek és a résztvevőknek is élményt adni, a visszajelzések alapján folyamatosan fejleszteni a terméket, ez a me: koncepció sikerének a titka.

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérjen ajánlatot az ön évadzáró me: rendezvényére!

danubius.me

Ezt a cikket nem a hvg.hu szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről itt olvashat:  (link)