
Ha karácsony, akkor krémlikőr
Idén ünnepelték fennállásuk tizenkettedik évét, de a lelkesedésük töretlen, sőt! A hazai krémlikőrgyártás leginnovatívabb szereplőjeként jegyzett Tokaj Spiritet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen különleges finomságaik szinte valamennyi áruházláncban megtalálhatók, köztük a Szerelmi Bájital, Kókuszkocka-, Zserbó-, Sütőtök- és Gesztenye krémlikőr – csak, hogy néhányat említsünk az egyre bővülő portfolióból. Idei újdonságukban a dió és birsalma mesés párosát kóstolhatjuk.
A krémlikőröknek jellemzően kétszer van szezonja: húsvétkor és karácsonykor – utóbbi az abszolút csúcsszezon, mely október elejével indul és melyre a Tokaj Spirit csapata már nyáron megkezdi a felkészülést, hiszen az alapanyagok beszerzése és a gyártás előkészítése júliusban esedékes, hogy szeptember végére minden összeálljon és megindulhasson a boltok felé az első karácsonyi likőrszállítmány.

Az örök klasszikus Mézeskalácslikőr minden évben a cég karácsonyi kínálatának zászlóshajója. A holland tejszín alapú krémesen sűrű likőrt a szeretet ünnepének legkedveltebb édességének fűszereivel ízesítik.

Az Almáspités krémlikőr tavaly debütált óriási sikerrel: az almás-fahéjas vanílialikőrt némi almapálinkával bolondítják meg, így idézve meg az imádott almáspite ízvilágát.

Idén karácsonyra egy gourmet újdonsággal kedveskedik a Tokaj Spirit: limitált szériás Birsalmás dió krémlikőrük egy krémesen sűrű diólikőr, melyet holland tejszínből készítenek és kézműves birsalma pálinkával ízesítenek. Egy igazi ízkavalkád, ahogy a krémlikőr lecsengésében a dió aromáit lassan felváltja a birsalma összetéveszthetetlen és karakteres íze.
Ha valami igazán egyedi ajándékot és ünnepi koccintani valót kerestek a közelgő ünnepekre, csak ajánlani tudjuk a Tokaj Spirit különlegességeket. A karácsonyi díszdobozos kiszerelésbe csomagolt Mézeskalács-, Almáspite- és Birsalmás dió krémlikőröket keressétek országszerte a Tesco hipermarketek ünnepi választékában.
Ezt a cikket nem a hvg.hu szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről itt olvashat: (link)