szerző:
MTI

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap forrásai szerint a Nagy-Britanniában élő amerikai énekesnő és Ritchie válását már csak "valamilyen csoda" akadályozhatja meg.

Hírek szerint romokban hever Madonna és filmrendező férje, Guy Ritchie házassága. A "házaspárhoz közelinek" mondott bennfentesek szerint Madonna és férje már nem is osztozik a hitvesi ágyon, és nappal is külön életet élnek. A házasságot állítólag számos probléma terheli, például az, hogy Madonna a misztikus zsidó tanítás, a kabbala megszállottjává vált, emellett mindent ellenőrzése alatt akar tartani, de a legsúlyosabb viták Madonna afrikai örökbefogadási akciói körül dúlnak. 
 
Örökbefogadási kísérletek
© AP
A News of the World által idézett barátok szerint a hat évvel ezelőtt kötött házasság már egy éve folyamatosan omladozik, de igazán akkor roppant meg, amikor Ritchie a múlt hónapban nem volt hajlandó elkísérni feleségét Malawiban tett újabb gyermekkereső körútjára.
 
A 48 éves Madonna tavaly októberben fogadott örökbe egy árvaházba beadott kisfiút a koldusszegény afrikai országban, sokak szerint számos törvényt kijátszva. A 38 éves Guy Ritchie a beszámoló szerint felfedte barátainak: "elszörnyedve" szemléli felesége újabb örökbefogadási próbálkozását, miközben még az előzőt kísérő ellentmondásokat sem sikerült elsimítani. Ritchie-nek állítólag nagyon nem tetszik, hogy Madonna pénzét és hírnevét használta fel az örökbefogadási folyamat felgyorsításához.
 
Madonnát viszont az sújtotta le, hogy férje - jóllehet könnyek között kérlelte - nem volt hajlandó elkísérni őt múlt hónapban tett újabb malawi utazására. Mindemellett az énekesnőnek állítólag az sem tetszik, hogy férje szeret lejárni a barátaival a helyi pubba, Guy viszont attól mászik a falra, hogy ilyen alkalmakkor sörözés közben a neje folyamatosan hívogatja őt.
 
Ráadásul Ritchie, aki saját jogán is komoly filmsikereket jegyez - az ő munkája például A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) - attól tart, hogy egyre inkább csak Mr. Madonnaként fogják emlegetni, és el fog tűnni felesége árnyékában. A lap szerint az énekes szupersztár és férje egyelőre házasságmentő tanácsadásra jár.
 
Madonna és férje az örökbefogadott malawi kisfiún kívül két gyermeket nevel, a tízéves Lourdes-ot - ő az énekesnő előző kapcsolatából származik - és a hatéves Roccót, akinek Ritchie az édesapja.
 
MTI/hvg.hu Kult

Madonna turnéjától 200 milliót várnak

Madonna vasárnap Los Angelesben megkezdte legújabb, három hónapos világturnéját, s ebben az sem zavarta meg, hogy az ottani színpadi alkalmazottak szakszervezetük felhívására éppen sztrájkot tartottak.

Merkel kormányátalakításra készül

Merkel kormányátalakításra készül

Kicsontozzák a Huaweit? Baljós dolgot közölt a Microsoft

Kicsontozzák a Huaweit? Baljós dolgot közölt a Microsoft

Budapestre látogat Gábor Zsazsa özvegye

Budapestre látogat Gábor Zsazsa özvegye

Tudta, hogy kocka Ladával is indultak a Párizs–Dakaron?

Tudta, hogy kocka Ladával is indultak a Párizs–Dakaron?

A finn első osztályba szerződött egy magyar hokis

A finn első osztályba szerződött egy magyar hokis

John Wick legyőzte a Bosszúállókat

John Wick legyőzte a Bosszúállókat