szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A cég Palo Altóban lévő főhadiszállása leginkább egy vidám partyhostelre emlékeztet.

Amióta az America Online /AOL/ megvette a Huffington Post-ot, az egykori internetes világcég új irodája sokak szerint sokkal lazább és menőbb lett, mint a Google-é. Lehet rajzolni a falra, van benne ping-pong, biliárd, rekreációs fotelek, függőágy, kisebb-nagyobb közösségi terek, kávézó, már csak a lángos hiányzik. Olyan, mintha egy amerikai műteremgalériában vagy egy képes magazinban járnánk vagy egy elegánsabb partyhostelben járnánk.

Mások szerint a hangárszerű, hatalmas termekben berendezett, különféle hangulatokat idéző, intim bútor-szigetek együttesében lehetetlen dolgozni, hiszen azok túlságosan ingergazdag környezetet kínálnak egyes kreatív, alkotói folyamatokhoz. Egy biztos: a cégnél számos vidám és kreatív meditációs objekt áll a workmate-ek rendelkezésére, hogy kipihenjék az állandó koncentrációval járó munkát.

További részletekért kattintson az Ingatlanmendzserre!
hvg.hu non-base

Megválasztották az AOL-Time Warner új elnökét

Dick Parsons eddigi ügyvezető lesz Steve Case utódja az AOL-Time Warner elnöki székében. Az American Online-t (AOL) alapító és a Time Warnerrel való egyesülést kezdeményező Steve Case múlt héten jelentette be lemondását, mivel a fúzió nem bizonyult sikeresnek. A vezetés mostantól csak a Time Warner embereiből áll.

hvg.hu non-base

Ted Turner távozik az újabb rekordveszteséget bejelentő AOL Time Warner alelnöki posztjáról

Az AOL Time Warner bejelentette: 2002 negyedik negyedévében közel 45 milliárd dolláros veszteséget írt le könyvelésében; a média-konglomerátum éves vesztesége így mintegy 99 milliárd dollár. A veszteség nem a cég működéséből, hanem az AOL és a Time Warner két évvel ezelőtti fúziójának sajátosságaiból ered. Ugyancsak szerdán hozták nyilvánosságra: lemond alelnöki tisztéről a cég legnagyobb egyéni részvényese, a CNN alapítója, Ted Turner.

hvg.hu Tech

Privát keresések eredményeit tette közzé az AOL

Nyilvános bocsánatkérésre kényszerült az AOL internetszolgáltató, miután több százezer felhasználója mintegy 20 millió keresését tett nyilvánossá március és május között. A cég beismerése azonban édeskevés a feldühödött bloggerek és szabadságjogászok szemében, akik megkérdőjelezik a szolgáltató adatbiztonsági gyakorlatát, amely szerintük nagyban növeli a személyes adatokkal való visszaélés veszélyét.

MTI Gazdaság

Az AOL kikosarazta a Microsoftot és a Google-t választotta

A Google internetes keresőprogram vállalkozása 5 százalékos részesedést szerzett a világ vezető médiavállalkozásának, az amerikai Time Warnernek a birtokában lévő AOL (American Online) cégben, egymilliárd dollárért. Az AOL gyakorlatilag kikosarazta a másik amerikai kérőt, a Microsoftot.

hvg.hu non-base

Lemond az AOL Time Warner elnöke

Lemond az AOL Time Warner elnöki posztjáról Steve Case. Távozására várhatóan a részvényesek májusi gyűlésén kerül sor.

Kert, medence és 35 méter magas zászló is kerül az átépített Citadellára

Kert, medence és 35 méter magas zászló is kerül az átépített Citadellára

Itt az első elektromos Cadillac, a mellbevágó külsejű Lyriq divatterepjáró

Itt az első elektromos Cadillac, a mellbevágó külsejű Lyriq divatterepjáró

Az irodai munkavégzéshez szinte már csak egy telefon kell

Az irodai munkavégzéshez szinte már csak egy telefon kell