szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jövő héten eldőlhet, érkezik-e Dzsudzsák Balázs az NB II-be kieső Debreceni VSC-hez.

A Bors szombaton elérte a DVSC új szakmai vezetőjét Tőzsér Dánielt, akinek a debreceni háza előtt napok óta ott parkol Dzsudzsák Balázs Bentley-je. „Jelenleg nyilatkozatstop van a DVSC-nél, de a jövő héten sajtótájékoztatót tartok, ahol ennek az ügynek a részleteiről is beszélni fogok” – mondta a lapnak Tőzsér.

A lap kereste Vörösbaranyi Józsefet, Dzsudzsák menedzserét is, de őt nem tudták elérin. Ám a Magyar Nemzetnek ő is azt mondta, hogy jövő hét közepéig eldőlhet a szélső sorsa, akinek Törökországból és Egyiptomból van még megkeresése.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az óvodások között nincs fertőzött Pápán

Az óvodások között nincs fertőzött Pápán

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Bezárnak két iskolát is Szekszárdon

Bezárnak két iskolát is Szekszárdon