szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A meglévő ügyfelek a díjcsomagjukban foglalt adatkeret dupláját használhatják el nyáron a Telenornál – ha aktiválják maguknak az opciót. Az új előfizetők pedig 100 GB-nyi extra netet aktiválhatnak maguknak ingyen.

Extra 100 GB Hipernetet kapnak azok, akik augusztus 19-ig új számlás Hiper tarifa előfizetést kötnek hűségidő vállalásával – közölte a Telenor Magyarország. Az ajánlat egyaránt érvényes az új ügyfelekre, és a kártyás előfizetésről havidíjasra váltó telenorosokra. Az extra 100 GB egyszeri belföldi adatjegyet jelent, amely az új előfizetéshez kapott promóciós kóddal a szolgáltató weboldalán aktiválható augusztus 31-ig. Elhasználni az aktiválás napjától számított 30 napon belül lehet.

A Telenor tájékoztatása szerint, aki nem tudja vagy nem szeretné maga elhasználni a jókora adatmennyiséget, az tovább is adhatja: a promóciós kód átruházható bármely, publikus számlás lakossági előfizetéssel rendelkező lakossági Telenor-előfizetőnek.

A meglévő ügyfelek duplázhatnak

A már meglévő lakossági számlás tarifával rendelkezők augusztus 19-ig a MyTelenor alkalmazáson keresztül nemcsak kedvezménnyel vásárolhatnak egyszeri adatjegyet, de a benne foglalt adatmennyiséget megduplázza a Telenor.

Az 1+1, 3+3 és 5+5 GB adatjegyek esetében az így kapott teljes adatmennyiség felhasználható belföldön és az EU-ban is; a 15+15 GB esetében 17 GB, a 100+100 GB-nál pedig 20,2 GB forgalmazható le Magyarországon kívüli uniós viszonylatban.

A kártyás ügyfelek ugyanebben az időszakban 2 hónapig dupla adatmennyiséget kapnak, ha publikusan elérhető megújuló adatjegyet, vagy megújuló 2in1 perc és mobilinternet-csomagot vásárolnak, vagy már rendelkeznek vele, és ahhoz a MyTelenor appon keresztül aktiválják a duplázást. Az így kapott adatmennyiség belföldön és az EU-ban is leforgalmazható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!