szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple podcasttárát vizsgáló elemzők szerint a hallgatók csak kétmillió különféle online rádióműsor közül választhatnak, de ezek kétharmada tíz adást sem él meg.

Átfogó elemzést végzett az egyik legnépszerűbb podcasttárban, az Apple Podcasts adatbázisában az Amplifi Media. Szakértői arra jutottak, hogy a több mint kétmillió elérhető műsor 26 százaléka egyetlen adást élt meg. A podcastek 37 százaléka jutott el legfeljebb két epizódig, tehát ezek készítőinek lelkesedése is gyorsan elfogyott.

A friss áprilisi adatokat feldolgozó vizsgálódásból kiderült, a podcastek alig több mint harmada (36%) rendelkezik legalább tíz résszel.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!