szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Prototype első része szép sikereket ért el konzolokon és PC-n is.

A Prototype első része szép sikereket ért el konzolokon és PC-n is. Egy érdekes, sandbox jellegű játék volt, ami nem a szuperül megírt történettel (a sztori tulajdonképpen csak bezavart), vagy a hatásos filmbetétekkel hódít, a Prototype célja a felhőtlen szórakozás.

A GTA által divatba hozott open-world keretben egy egész város áll rendelkezésünkre ahol kedvünkre pusztíthatunk, melléküldetéseket és feladatokat oldhatunk meg, gyűjtögetnivalókat kereshetünk, és persze használhatjuk szuperképességeinket. Ez utóbbiakból már az első részben sem volt hiány (falon futás, repülés, alakváltás, szuper-erő, stb.) a nemrég megjelent második epizód pedig mindenből még többet, még jobbat és még véresebbet kínál. (A második rész videótesztje itt található). Ha esetleg nem szereztük volna még be a második részt, akkor itt a remek alkalom: az Amazon ugyanis máris leárazta az eredetileg hatvan dolláros játékot (régiótól függően 30 vagy 40 dollárra).

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Harari: A Nagy Testvér most kezd el mindenkit figyelni

Harari: A Nagy Testvér most kezd el mindenkit figyelni

Három autó karambolozott a Haller utcánál egy villamossal

Három autó karambolozott a Haller utcánál egy villamossal

A magyarokat a járvány sem tartja vissza, ostromolják a várakat

A magyarokat a járvány sem tartja vissza, ostromolják a várakat