Tetszett a cikk?

Egyszer találkozóra hívták, másodszor pedig tudomására hozták, hogy "az övéik vannak hatalmon", és a következő alkalommal "már nem csak a zárat fogják feltörni édesanyja házában" – mondta Gordana Gyingyics, a tavaly meggyilkolt miniszterelnök lánytestvére.

A fenyegetők követelték, hogy a Gyingyics-család ügyvédje hagyja békén a miniszterelnök elleni merénylet első rendű vádlottját, Milorad Lukovics Legiját, aki hétfőn első ízben állt bíróság elé.A családtagok közölték, hogy nem félnek semmitől, és nem mondanak fel jogi képviselőjüknek, Radivoj Paunovicsnek. Az édesanya megvan győződve arról, hogy ugyanazok fenyegetik őt és lányát, akik Legija parancsnoksága alatt álló vörössapkás titkosszolgálati kommandó pólóiban jelentek meg nemrégiben a törvényszéki tárgyalóteremben, hogy megfélemlítsék a Gyingyics-gyilkosai felett ítélkező bírókat és a közvéleményt.A család ügyvédje értesítette Dragan Jocsics belügyminisztert a Gyingyics-családot ért fenyegetésekről, és követelte, hogy hatóságok szavatolják a miniszterelnök hozzátartozóinak biztonságát. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az év könyves sikere Amerikában az Obama-memoár

Az év könyves sikere Amerikában az Obama-memoár

Több karton kötszer, 400 pár női cipő – ezeket mind tehervonatokból lophatta el két férfi

Több karton kötszer, 400 pár női cipő – ezeket mind tehervonatokból lophatta el két férfi

Nizza a 2021-es karneválját is lemondta a koronavírus miatt

Nizza a 2021-es karneválját is lemondta a koronavírus miatt