szerző:
hvg.hu

Rossz buszra szállt tegnap egy 11 éves kislány Pest megyében, amikor ez feltűnt neki, szólt a sofőrnek. A buszvezető felelős férfiként járt el az ügyben.

Rossz buszra szállt egy 11 éves kislány kedden késő délután, budajenői iskolájából hazafelé – írta a Facebookon a szóban forgó gyermek édesanyja.

Amikor a gyerek észrevette ezt, szólt a sofőrnek, hogy rossz buszon van, és a következő megállóban le szeretne szállni. A következő megálló a Budakeszi úton lévő Erdészlak volt.

Az anyát már telefonon hívta a kislány, hogy menjenek érte. Amikor megérkeztek a helyszínre, meglepődtek: "a Volánbusz állt a megállóban, és a sofőr a busz mellett őrizte a gyerekünket".

A szülők elnézést kérnek a buszon várakozó utasoktól, és köszönik a 795-ös Volán-járat sofőrjének a kedvességet és a türelmet. Remélik, hogy a köszönet eljut hozzá.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!