szerző:
hvg.hu

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy sehol a világon nem történt mostanában olyan hajmeresztő, jóformán csak akciófilmekben látható baleset, mint amilyet egy notórius száguldozó hozott össze múlt hétvégén a romániai Nagyszeben térségében.

Az incidens vasárnapra virradóra történt egy városszéli körforgalomnál, amelyen egy Volkswagen sofőrje – tökrészegen, természetesen – padlógázzal próbálta meg átfűzni magát. Ez persze nem sikerült, így az autó a levegőbe emelkedett, és elképesztő módon egy kamion ponyvás trélerének oldalába fúródva állt meg.


Személyi sérülés állítólag nem történt, az viszont hamar kiderült, hogy a Volkswagen sofőrje notórius szabályszegő. A helyi lapok szerint a 37 éves férfi csak a közelmúltban ötször volt büntetve gyorshajtás miatt, tavaly novemberben pedig a hatóságok megunták a folyamatos száguldozását, és 90 napra bevonták a jogosítványát.

Nagyszeben
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!