szerző:
hvg.hu

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy sehol a világon nem történt mostanában olyan hajmeresztő, jóformán csak akciófilmekben látható baleset, mint amilyet egy notórius száguldozó hozott össze múlt hétvégén a romániai Nagyszeben térségében.

Az incidens vasárnapra virradóra történt egy városszéli körforgalomnál, amelyen egy Volkswagen sofőrje – tökrészegen, természetesen – padlógázzal próbálta meg átfűzni magát. Ez persze nem sikerült, így az autó a levegőbe emelkedett, és elképesztő módon egy kamion ponyvás trélerének oldalába fúródva állt meg.


Személyi sérülés állítólag nem történt, az viszont hamar kiderült, hogy a Volkswagen sofőrje notórius szabályszegő. A helyi lapok szerint a 37 éves férfi csak a közelmúltban ötször volt büntetve gyorshajtás miatt, tavaly novemberben pedig a hatóságok megunták a folyamatos száguldozását, és 90 napra bevonták a jogosítványát.

Nagyszeben
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!