szerző:
hvg.hu

Azon simán el lehet vitatkozni, hogy ez most jó vagy rossz, de hogy profi munka, az biztos.

Ha autótuningról van szó, a japánok nem ismernek tréfát. Láttunk már tőlük rém giccses Lamborghinit, 2015 decemberében pedig vagy félszáz Bōsōzoku autó vonult fel, amikre azóta is keressük a szavakat. A távol-keletieknek most újabb okuk van rá, hogy az autók külsejével villogjanak, január közepén jön ugyanis a tokiói tuningkiállítás.

©

A rendezvény előszeleként már láthattunk néhány érdekes/furcsa – a megfelelő szót mindenki húzza alá – Suzukit, most pedig egy Nissan GT-R-nek készítették el a – nem túlzás – világ legőrültebb optikai tuningját – számolt be róla a Carscoops.

©

A Kuhl Racing nem sajnálta az időt, és minden valószínűség szerint több száz munkaórán keresztül tökéletesítette az autó felületének minden egyes négyzetmilliméterét. Az autóra először a művészek festették fel a bonyolult alakzatokat, amiket aztán a profi rézmetszők vések bele a karosszériába. A különböző elemeket ezután festették és krómozták, majd arannyal fújták be.

©

Persze ízlés kérdése, hogy kinek mennyire tetszik a végeredmény, de azt mindenképpen el kell ismernünk, hogy a szakemberek kiváló munkát végeztek.

©
©
©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!