szerző:
hvg.hu

Nem sokon múlt, hogy a videót készítő férfit komoly baleset érje.

A filmekből jól ismert jelenet, hogy az elhagyott/megcsalt/komolyan megbántott barátnő/feleség fogja magát – meg valami méretes célszerszámot –, és a férj/barát autóján tölti ki a haragját. A vásznon ez persze komikusnak hat, és sokszor el is van túlozva a dolog. Legalábbis ezt gondoltuk, egészen addig, amíg az alábbi videót meg nem láttuk.

Hogy mit követett el az a férfi, aki a napokban vette fel a (volt) barátnője ámokfutását, azt nem tudjuk – bár sejtéseink vannak a dologról –, a fiatal nő mindenesetre rendesen helybenhagyta a Honda Accordot. A videó ott kezdődik, hogy a saját kocsijából kiszállva összekarcolja a férfi autójának oldalát, majd betöri a ház ablakát. A férfi kommentárjából kiderül, a nő nem először csinált ilyesmit, korábban a tévéjét is simán összetörte.

Amikor már úgy tűnik, tiszta a levegő, a férfi kimegy, hogy megnézze, mi történt az autójával, ám kiderült, hogy a nő csak tett egy kört a tömb körül, és épp akkor csapódik hátulról a kocsiba, amikor épp odébb lép. A videó készítője végül ismét bement a házba, a nő pedig betörte az autó hátsó szélvédőjét és az oldalsó ablakát is. Hogy ez után mitörtént, azt nem tudni, de valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk: a felvétel a rendőrségen landolt.