szerző:
hvg.hu

Petter Solberg nagypapának öltözött, majd egy Mercedes-Benz C63 AMG tulajdonosaként kért segítséget a helyi kereskedés munkatársaitól, mert furcsa hangokat hallott az autójában. A jóhiszemű szerelőknek ezután olyan élményben volt részük, amit valószínűleg soha nem fognak elfelejteni.

Számtalan olyan átverős videót láttunk az utóbbi időben, amiben elmaszkírozott autóversenyzők tréfáltak meg gyanútlan embereket erős autókkal végrehajtott hajmeresztő manőverekkel. A soron következő alkotás is ebbe a kategóriába tartozik, de valahogy őszintébbnek tűnik, mint az eddigiek.

A főszereplője a norvégok ralivilágbajnoka, Petter Solberg, aki 82-éves úrvezetőnek maszkírozva kért segítséget a helyi Mercedes szalon szerelőitől, mert furcsa hangokat hallott a nemrég vásárolt, biturbó V8-as motorral hajtott C63 AMG kombijában. A kereskedés gyanútlan munkatársai be is ültek mellé, hogy rájöjjenek a hiba okára, de ami ezután következett, arra garantáltan nem voltak felkészülve. Plusz poén, hogy az idős sofőr majdnem elütött egy embert, akivel még nekiállt kötekedni is, hogy még kellemetlenebb legyen a szituáció.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!