szerző:
hvg.hu

Petter Solberg nagypapának öltözött, majd egy Mercedes-Benz C63 AMG tulajdonosaként kért segítséget a helyi kereskedés munkatársaitól, mert furcsa hangokat hallott az autójában. A jóhiszemű szerelőknek ezután olyan élményben volt részük, amit valószínűleg soha nem fognak elfelejteni.

Számtalan olyan átverős videót láttunk az utóbbi időben, amiben elmaszkírozott autóversenyzők tréfáltak meg gyanútlan embereket erős autókkal végrehajtott hajmeresztő manőverekkel. A soron következő alkotás is ebbe a kategóriába tartozik, de valahogy őszintébbnek tűnik, mint az eddigiek.

A főszereplője a norvégok ralivilágbajnoka, Petter Solberg, aki 82-éves úrvezetőnek maszkírozva kért segítséget a helyi Mercedes szalon szerelőitől, mert furcsa hangokat hallott a nemrég vásárolt, biturbó V8-as motorral hajtott C63 AMG kombijában. A kereskedés gyanútlan munkatársai be is ültek mellé, hogy rájöjjenek a hiba okára, de ami ezután következett, arra garantáltan nem voltak felkészülve. Plusz poén, hogy az idős sofőr majdnem elütött egy embert, akivel még nekiállt kötekedni is, hogy még kellemetlenebb legyen a szituáció.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.