szerző:
hvg.hu

A Lotus Evora 400 Hethel Edition kiadást nem limitálták, egyszerűen bekerül a választékba.

A kocsit háromféle színben lehet rendelni: Essex Blue, Motorsport Black és Racing Green. A belsőt bőr és fekete Alcantara kiegészítőkkel lehet rendelni, illetve vörössel. Ezen kívül minden modellt ellátnak egy kis plakettel, ami megkülönbözteti a sztenderd Evora 400-asoktól. Ezen túlmenően a kocsikra speciális alumínium szett felnik kerülnek, azok alá vörös, kontrasztos féknyergek, valamint a középcsavar grafikával ellátottak.

©

A  Lotus Evora 400 Hethel Edition – a név a Norfolk-ban található bázisra utal - egy sorozat első tagja. A motortérben nincs eltérés az Evora 400-hoz képest. Egy 3.5 literes V6-os egység adja a 400 lóerős teljesítményt, valamint a 310 Nm-es nyomatékot. Az erőforráshoz hatfokozatú manuális illetve hatos automataváltó rendelhető. A kupé 4,2 másodperc alatt van 100-on álló helyzetből és végsebessége 280 km/h.

A Lotus Evora 400 Hethel Edition ára Nagy-Britanniában 75 ezer 500 font, vagyis nagyjából 100 ezer euró.

©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!