szerző:
hvg.hu

Autós alapszabály, hogy egy járgánnyal csak egy helyet foglalunk el parkoláskor. Egyesek azonban a jelek szerint nem igazán ismerik ezt a szabályt.

Nemrégiben írtunk arról, hogy egy budapesti nagyáruház parkolójában egyszerre négy mozgássérült-parkolót foglalt el egy nagyértékű Porsche, aztán pedig arról is cikkeztünk, hogy egy seatos mivel magyarázza, hogy négy parkolóhelyre van szüksége.

Nem tudni, hogy az alábbi felvételen látható Audi sofőrjének mi a magyarázata arra, hogy miért foglal el autójával egyszerre négy parkolóhelyet, ezt azonban nem kellett volna megtennie, még akkor sem, ha a vizes vb egyik hivatalos járművét használja:
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!