szerző:
hvg.hu

Az új Toyota Supra izgalmasnak ígérkezik, állítólag négyféle változatban gyártják majd.

Egyre közelebb vagyunk a Genfi Autószalon kezdetéhez, ami azt is jelenti, hogy egyre több cég csepegteti az információkat az érkező új autókról. Az eddig bejelentett járművekről a Genfi Autószalon címke alatt talál még több információt, a lista pedig most egy újabb taggal bővül.

Hosszú évek várakozása utána a Toyota a napokban bejelentette – pontosabban megerősítette –, hogy érkezik az új Toyota Supra, amit március 6-án fognak majd bemutatni Genfben. A japánok előzetesként egy képet is mellékeltek, amin már látszódik a kocsi karosszériájának sziluettje, valamint egy jól megtermett hátsó terelőszárny is. Ugyanakkor mindez azt is jelenti, hogy a kocsi jó eséllyel egyelőre csak koncepció szintjén létezik, a végleges változatra pedig még várnunk kell.

©

A kocsit állítólag négy különböző változatban készíti majd el a Toyota, szóval kíváncsian várjuk, melyik mit tud majd – írja a Carscoops.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!