szerző:
hvg.hu

Belegondolni is rossz, hogy élete során hány autós, illetve autó életét keserítette meg ez az úthiba.

Az autósok egyik legádázabb ellensége a futóművet és a kereket igen komoly kihívások elé állító kátyú, melyet egy ideális világban az illetékes szervek a lehető leggyorsabban betömnek, szakszerűen megszüntetnek.

A gyakorlat azonban sokszor mást mutat, és az útjavításokra gyakran igen sokat kell várni. A helyzet tragikomikumát jól mutatja, hogy egyesek virágokat ültetnek a kátyúkba, mások szórólapokkal tömik be azokat, megint mások pedig horgászni kezdenek a bennük kialakult kis tavakban.

És van aki születésnapi tortával lepi meg a lakóhelyéhez közeli úthibát, mely ez esetben éppen a napokban lett négyesztendős:

Abban egyelőre csak bízni tudnak a helyiek, hogy több ilyen születésnapot már nem kell itt "ünnepelniük".

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!