szerző:
hvg.hu

Megküzdött évtizedek után találtak egymásra, és úgy tűnik, a brit monarchia túlélésének a záloga lettek. Harry herceg és Meghan Markle esküvője sokkal több, mint egy szerelem beteljesülése: egy kissé poros, identitását kereső intézmény, a monarchia lehetséges jövőjének a megalapozása is. A jövő előtt azonban még itt a jelen: ez az esküvő napja, amelyet a hvg.hu percről percre, rengeteg képpel és háttérinformációval követ végig. Tartsanak velünk, kezdődik a buli!

1 2 3 4 5 6
Sorrend megfordítása

Sok boldogságot az ifjú párnak!

Az ajkába harapó Harry herceggel búcsúzunk. Köszönjük a figyelmet!

Ha esetleg újra végignézné

A brit monarchia Facebook-oldalán megteheti.

Meghan Markle apját megint a TMZ szólaltatta meg

Azt mondta, a lánya gyönyörű. Úgy volt, hogy Thomas Markle vezeti oltárhoz a menyasszonyt, de végül egy szívműtét és néhány kínos incidens megakadályozta ebben. A ceremóniát természetesen végignézte.

Lassan befutnak a Windsor-kastélyba

Talán egy kis nyugalom is jut nekik, mielőtt elkezdődik a fogadás.

A csók közelről

©

Nem csodálkozunk azon, hogy a biztonságra költötték a legtöbbet

Windsorban szinte karnyújtásnyira hintóznak el a kordon mögé szorított emberek között. Alaposan be kellett biztosítani ezt a közelséget.

Ez itt a nép ideje

Megkezdődött a hintózás, lehet integetni, ujjongani. 25 percig tart a körút, minden perce megvan tervezve. Majd jön a fogadás, és végre ebédelhet az ifjú pár.

Emlékezzünk meg arról is, hogy Katalin csodálatosan néz ki

Cambridge hercegnője alig egy hónapja adott életet a harmadik gyerekének. Már a szülés után elképesztő formában volt, amikor megmutatatta az újszülöttet a kórház előtt. Ez az állapot csak fokozódott.
©

A ceremónia végén jön a vonulás

Meghan Markle egyedül ment be a templomba, most Harryvel jön ki.
1 2 3 4 5 6

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!